Aidan pystytystarvikkeet

 

Staketta EasyPost säädettävä teräsjalka
kenka1
Olemme kehittäneet säädettävän teräsjalan helpottamaan aidan rakentamista ja aidan jälkihuoltoa. Säädettävä EasyPost tolppajalka soveltuu erinomaisesti valmiiden, kiinteällä tolpparatkaisulla varustettujen Staketta aitaelementtien pystytykseen.Säädettävä Staketta EasyPost tolppajalka tarjoaa helpon ratkaisun myös muiden aitavalmistajien elementtien pystytykseen etenkin silloin kun elementtien välissä käytetään asennuksen kannalta erillistä ja hankalaa tolppaa. Säädettävä EasyPost teräsjalka helpottaa ja nopeuttaa aidan asennusta ja jälkihuoltoa. Muuten myynnissä on ainoastaan ns. kuppikaulaisia maajalkoja, joita ei voi säätää. Markkinoilla on myös nk. avohahlomallisia jalkoja joita myydään säädettävinä vaikka kyseessä on kiinteä jalka ilman säätömahdollisuutta.Staketta EasyPost teräsjalan säätömahdollisuus on tärkeä, koska usein maahan lyötäessä jalka menee vinoon. EasyPost teräsjalan yläosan säädettäviä kiinnityslaippoja voi siirtää rajoituksetta aidan sivu – ja pituussuunnassa. Näin tolpalle on helppo löytää oikea kohta aitalinjalta. Jalan säätöosan neljällä sivulla olevien hahlojen avulla myös tolpan pystysuoruuden säätö on mahdollista rajoituksitta joka suuntaan. Tolpaa voi säätää myös korkeussuunnassa.Nämä säädöt voidaan suorittaa helposti myös jälkikäteen jos aita mahdollisesti kallistuu esim. törmäyksen johdosta. On tärkeää että kallistunut aita on mahdollista oikaista suoraan myös jälkeenpäin koska kallistuneen aidan päällyslauta ei suojaa aitaa sateelta. Myös lumi- ym. kuormitus rasittaa kallistunutta aitaa enemmän kuin suoraa aitaa. Koko elinkaaren suorassa pysyvä aita on ilo silmälle. Staketta EasyPost teräsjalkaa on saatavana 6 eri kokovaihtoehtoa.
Staketta EasyPost teräsjalka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuote on suojattu useilla patenteilla mm. Suomessa ja USA:ssa.easypost_saato1beasypost_saato2

Toisistaan erillisten ja liikuteltavien kiinnityslaippojen avulla tolppaa voidaan siirtää rajoituksitta aidan sivu – ja pituussuunnassa. Tolpalle on helppo löytää oikea kohta aitalinjalta. Aitalinjasta tulee suora ja esim. rauta – ja nettikaupoissa myytävien määrämittaisten aitaelementtien pystytys onnistuu helposti. Sama jalka soveltuu käytettäväksi kaikkien markkinoilla olevien tolppakokojen kanssa.
Jalan hattuosan neljällä sivulla olevien hahlojen ja ruuvien avulla tolpan pystysuoruutta voidaan säätää rajoituksitta kaikkiin suuntiin.

UUTISIA

12.10. 2016
Patentti myönnetty UK:ssa. Staketta EasyPost tolppajalka, Ground anchor with adjustable fixing member

03. 8. 2016
Eurooppa patentti myönnetty: Staketta EasyPost tolppajalka Ground anchor with tilt compensation

19. 7. 2016
Patentti myönnetty USA:ssa: Staketta EasyPost tolppajalka, Ground anchor with tilt compensation

10. 9. 2013
Patentti myönnetty USA:ssa: Staketta EasyPost tolppajalka, Ground anchor with adjustable positioning member

Säädettävät EasyPost teräsjalat:

 Pieni jalka 63/70  tolppakoot 70×70, 75×75 ja 100×100 27,80€
 Iso jalka   70/84  tolppakoot 70×70, 75×75 ja 100×100 29,80€

 

 Perinteiset, kiinteät teräsjalat ilman säätömahdollisuutta:
Normaali avohahlo teräsjalka (max. aidan korkeus 1500)  
jalka1319 tolppakoko    75×75  19,50€
Normaali kuppikaula teräsjalka
jalka1315
tolppakoko 75×75
tolppakoko 100×100
18,50€
19,50€